14. 7. 2008

Do krku žirafy, tam by ses nevešel...

Tak jo... Od posledního příspěvku se zase přesuneme o kus v čase a něco nadatluju... (mimochodem, čau Vašku xD )... a nebrejli!

Do včerejšího odpoledne jsem byla na chatě. Na chatě s Luss. Vyčerpávajícně vyčerpávající zážitky, které vás vyčerpají tak, že si ani z vyčerpání nevšimnete, jak jste vyčerpaní.
.
Jo protože ne
Nebo je protože
.
Naplánovaly jsme si spoustu zdraví prospěšných výletů po okolí (ho ho ho), ale naší trajektorií se stala křivka chata- hospoda, hospoda- chata (kdo by toto čekal). Napsala bych co se tam dělo, ale možná by to bylo až příliž pobuřující... Jednou jsem dokonce zpívala na karaoke. Bylo to nedobrovolné a vůbec by se to nemuselo stát, kdyby nás nepřepadla obrovská chuť se vsázet. Vsázet o to, kdo dřív sní talíř piva O_o . Poprvé a naposled. Dejte věčnou slávu idiotským přiblblým nápadům...
(Zpívaly jsme nonstop a seběhla se celá hospoda, aby si to nenechala ujít. Díky za ten hluboký zájem široké veřejnosti xD)

Všechno je jednou poprvé.... No, tak počkej
To mám zas jednou změnit orientaci?
.
On je na zvířátka...zoolog
Vlezl by tam, aby nemusela tak daleko zvracet.
Slon má taky dlouhý chapadlo.
...Musim se jít vyspat víte...

2 komentáře:

smoto řekl(a)...

Nonstop,ja chci žít-ZPÍÍÍVEJ-To není fér,on to natáčí :-B
Taky jste si šlehli? :-B

Werri řekl(a)...

jo chata, to muselo být bájo.
Mimochodem ta poslední fotka je mega, kde by se daly sehnat takový brejlounský brejle, netušíš? Už jsem je viděla víckrát ....